17 Ağustos 2008 Pazar

Gece Sesleri Yorumlar

Toplumun televizyondan çok şey öğrendiğini her fırsatta dile getiren Türkoğlu, “Amacımız izleyiciye iyi şeyler sunmak. Ayrıca içinde mesajı olan projeleri ekrana taşımaya devam edeceğiz.” diyor.
‘Gece Sesleri’, Egeli büyük bir ailenin 40′lı yıllardan başlayarak günümüze kadar gelen öyküsünü anlatıyor. Dört kuşağı içine alan anne-kız ilişkileri, aile içi çatışmalar, sık tekrarlanan askerî darbelerin değişik kuşaklar üzerindeki izleri… Geçmiş araştırılırken ortaya çıkan sırlar, ertelenmiş, söylenmemiş sevgi sözleri ve pişmanlıklar da romanda yer alıyor. Daha çok kuşak çatışmaları ve nedenlerinin sorgulanacağı dizide; farklı kültürlerde yaşayan, ayrı dünyaların insanları her şeye rağmen aşka sığınıyor. Köklü bir ailenin yıllardır içinde sakladığı sırlar yeni bir evliliğin ardından sarsıcı bir şekilde ortaya çıkarken, düğümler çözüldükçe sırların ardına sığınan kabul edilmesi zor gerçeklerle yüzleşilir, yıllardır korunan güçler ve dengeler bozulmaya yüz tutacaktır.
Deniz Akçay’ın senaryolaştırdığı ‘Gece Sesleri’nin yönetmenliğini Cemal Şan üstleniyor. Vildan Atasever (Aslı), İsmail Hacıoğlu (Yağız) ve Özgür Çevik’in (Seyhan) rol aldığı dizi, yeni yayın döneminde Show TV’de izleyiciyle buluşacak.
Yusuf Bülbül / Zaman

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Değerli blog yöneticisi sitenizden çok etkilendik. Beton arme boru olarak başarılarınızın devamını dileriz.